Opfrisavond over het verkeer

WIJZER OP WEG! FRIS JE KENNIS VAN DE WEGCODE OP.  

Afbeeldingsresultaat voor verkeer

Deze activiteit omvat een grondige opfrissing van de kennis van de wegcode voor de deelnemers. Duur van deze activiteit is drie uur. Tijdens deze workshop stellen we ons de vraag aan welke voorwaarden een goede bestuurder moet voldoen. Een belangrijke voorwaarde om een goede, veilige bestuurder te zijn, is een voldoende accurate kennis van de wegcode. Deze workshop is erop gericht de kennis van de wegcode op te frissen. Ook worden de laatste wijzigingen in de wegcode overlopen. Er wordt een presentatie gegeven van ongeveer drie uur, waarin enkele filmpjes zijn opgenomen die besproken onderdelen behandelen.

 Nadien wordt tijd uitgetrokken om de deelnemers de kans te geven vragen te stellen aan de lesgever. Lesgevers zijn instructeurs die door departement mobiliteit erkend zijn als lesgever. Zij zijn allen ervaringsdeskundige in rijopleidingen en verkeersveiligheid.

KWB-Stal denkt dat heel veel mensen, zoniet wij allemaal een degelijke opfrissing van het verkeersreglement  nodig hebben.

Daarom iedereen welkom op donderdag 28 november 2019 om 19.30u in de parochiezaal van Stal.

Inkom gratis!